Referenser/Kontakt

Referenser/Kontakt

"Det du gör andas kvalitet. En kund som var hos mig för några veckor sedan tyckte det var så fint och hon blev intresserad när jag berättade att du hade hjälpt mig. Jag gav ditt kort. Det är verkligen fint på Primulina!! Nu är allt utom köket målat och jag rensar och flyttar om hela tiden. Du fick igång mig!! Det påverkar hela rörelsen märker jag och gör att jag blir mer effektiv och fokuserad”                                                            

/Anna Irestig, Primulina, Stockholm

”Det är verkligen roligt att vi fortsätter vår kontakt och vårt samarbete,  efter din konsultation här har vi genomfört alla föreslagna ändringar på våning 6 där kontoren är och det blev förstås mycket bättre!”

/Mirjana Melkus, Casino Cosmopol, Stockholm

”Stort tack för din insats, jag är jättenöjd med hur det nu ser ut på mitt kontor. Idag var jag där och skrev för fullt! Trots att min privata situation är riktigt rörig lyckades jag finna harmoni och kunde fokusera på det jag skulle göra! Du lyckades göra mitt rum ljust, behagligt och inspirerande! Tusen tack Karin!”

Elisabeth Kamél, Projektkliniken AB, Stockholm

”När Karin från Rum i Harmoni kom in i vår process av renovering av våra lokaler, insåg vi att vi var rejält hemmablinda. Hon har inte bara gett en konkret lista på det vi ska åtgärda utan delade också med sig av sin egen friska energi och sitt personliga sätt som direkt smittade av sig och gav inspiration och nytt tänk. Hon fångar såväl helhet som detaljer med precision och som nystartat företag med begränsad budget var vi väldigt tacksamma för att stort fokus lades på vad vi kunde använda av det vi redan hade, samt komplettera med enkla, billiga och ändå vackra ting”

Maria Vikman, Yours Truly Clothes AB, Stockholm

”Du inspirerade oss i att ta tag i projekt kontoret”, vi hade ju redan många idéer om hur vi skulle kunna göra, men vi behövde den x-tra kicken som du gav oss. Vi är inte på långa vägar klara med vad vi tänkt oss att genomföra, men vi har redan gjort en hel del, så det ser lite annorlunda ut här mot vad det gjorde senast du var här. Det pågår en allmän ”rensning” skulle jag vilja kalla det, alla blir inspirerade att städa när de ser att det händer saker på andra ställen i kontoret, det är verkligen jätteroligt”

Therés Olausson, Vivaldi AB, Stockholm

"Karin gjorde oss uppmärksamma på hur balansen mellan olika material påverkar intrycket av rummet. Genom att blanda metall med trä och tyg skapades en varm och trygg atmosfär. Vi arbetar i huvudsak med skolungdomar och är måna om att vår mottagning inte ska kännas som en vårdinrättning. Med Karins känsla för färg, form och material lyckades vi med små medel åstadkomma en stor förändring som både vi och våra klienter trivs med”

Susana Brandhild, Logopederna AB, Stockholm

"Karin har öppnat våra ögon för att se och tänka i termer av känsla, färg och form. Karin kombinerar sitt Feng Shui budskap med en gedigen inredningserfarenhet vilket gjorde att vi med små förändringar kunde skapa mer harmoni i vårt hem. Vi uppskattade mycket att Karin erbjöd alternativa lösningar och smakfulla tips och var mycket lyhörd för vår familjs levnadsstil och smak."

THUA OCH JOHAN GUNELL, LIDINGÖ

"Tack för en mycket givande och rolig Feng Shui-konsultation! Du är kunnig, pedagogisk, tydlig och engagerad. Dessutom livsklok, ödmjuk och äkta, vilket gör att jag upplevde dig som mycket trovärdig. Det märks att du älskar det du gör! Jag blev så inspirerad att jag genast åtgärdade fem punkter på din lista på åtgärder, fast jag egentligen inte hade tid. Feng Shui känns inte alls flummigt och svårt, som jag trodde det var innan du kom."

SISSI SALLER, SOLLENTUNA

"Karin är kompetent, inkännande och intuitiv i en väl avvägd balans. Jag har fått handfasta råd, och också känt mig både sedd och hörd av Karin, då hon är noga med att fråga och förstå vem jag är som hon skall hjälpa och vad jag har för behov. Det känns också tryggt för mig att Karin har arbetat många år i inredningsbranschen, och att hon även bemästrar den strukturerade mer manliga aspekten av livet."

PERNILLA CARRIER, SALTARÖ, STOCKHOLM

"Samtalen med Karin medvetandegjorde på ett kärleksfullt sätt vikten av att söka balansen i det yttre utifrån min sanning, dvs utifrån den jag är och den jag vill vara. Dessutom synliggjorde hon de, för mig, "omedvetna signalsystemen" vilket gjorde att jag med några små omedelbara justeringar uppnådde strålande resultat."

GUNDER HURTIGH, EKERÖ, STOCKHOLM

välkommen att kontakta mig på Karin@rumiharmoni.se