Referenser/Kontakt

välkommen att kontakta mig på Karin@rumiharmoni.se 

Dalai-Lama-Compassion1

”Karin har öppnat våra ögon för att se och tänka i termer av känsla, färg och form. Karin kombinerar sitt Feng Shui budskap med en gedigen inredningserfarenhet vilket gjorde att vi med små förändringar kunde skapa mer harmoni i vårt hem. Vi uppskattade mycket att Karin erbjöd alternativa lösningar och smakfulla tips och var mycket lyhörd för vår familjs levnadsstil och smak”

Familjen Gunell, Lidingö

”Tack för en mycket givande och rolig Feng Shui-konsultation! Du är kunnig, pedagogisk, tydlig och engagerad. Dessutom livsklok, ödmjuk och äkta, vilket gör att jag upplevde dig som mycket trovärdig. Det märks att du älskar det du gör! Jag blev så inspirerad att jag genast åtgärdade fem punkter på din lista på åtgärder, fast jag egentligen inte hade tid. Feng Shui känns inte alls flummigt och svårt, som jag trodde det var innan du kom.

Familjen Saller, Sollentuna

”När Karin från Rum i Harmoni kom in i vår process av renovering av våra lokaler, insåg vi att vi var rejält hemmablinda. Hon har inte bara gett en konkret lista på det vi ska åtgärda utan delade också med sig av sin egen friska energi och sitt personliga sätt som direkt smittade av sig och gav inspiration och nytt tänk. Hon fångar såväl helhet som detaljer med precision och som nystartat företag med begränsad budget var vi väldigt tacksamma för att stort fokus lades på vad vi kunde använda av det vi redan hade, samt komplettera med enkla, billiga och ändå vackra ting”. //Maria Vikman, Yours Truly Clothes AB, Stockholm

”Karin gjorde oss uppmärksamma på hur balansen mellan olika material påverkar intrycket av rummet. Genom att blanda metall med trä och tyg skapades en varm och trygg atmosfär. Vi arbetar i huvudsak med skolungdomar och är måna om att vår mottagning inte ska kännas som en vårdinrättning. Med Karins känsla för färg, form och material lyckades vi med små medel åstadkomma en stor förändring som både vi och våra klienter trivs med.” //Susana Brandhild, Logopederna, Stockholm.

”kursen har varit väldigt inspirerande, framförallt för att Karin är en sådan källa till glädje. Hela gruppen har sedan blivit en fantastiskt sammansättning av kvinnor i olika åldrar och skeden i livet. Men med en gemensam sak – att man söker förändring. Jag har verkligen uppskattat samtalen under kursen som har varit en blandning av fakta och kunskap i Feng Shuins värld och utbytandet av livserfarenheter. Det har varit väldigt spännande att se hur vi alla i större eller mindre steg tagit nya former! Eftersom det varit ett par veckor emellan kurstillfällena har man också haft möjlighet att hinna med att tillämpa det vi lärt oss, den här kursen har verkligen satt mig i rätt riktning och nu försöker jag förändra något litet varje dag” //Astrid Olsson