- förändring är utveckling och utveckling är ljuset

Inspirationsföreläsningar

* hur du får harmoni och balans i både det inre och yttre * hur du uppnår inre styrka * nycklar till balans och harmoni * öka din livsenergi * konsten att leva i harmoni * så får du mer energi

Inredningskonsultationer

* rådgivning * färgsättning * möblering * utrensning och rening * harmoni och balans i varje rum * feng shui

Yoga

Karin har utövat alla typer av Yoga regelbundet sedan 1993 och ger klasser och privatlektioner i framför allt Hatha- och Kundaliniyoga även kallad Medicinsk Yoga och behovsanpassar alltid sina yogapass efter klienten/gruppen.

Klangskålar(soundhealing)

Du ligger ner och tar emot toner och vibrationer från Klangskålarna som ger avspänning och stresslindring. Skålarna kan även avhjälpa sömnproblem, öka koncentrationsförmågan, sänka blodtrycket och stärka immunförsvaret. Kalla det för en ”urstädning” för att lättare kunna öppna upp för ny kraft och energi.

Under mina 20 år som föreläsare och inredningskonsult upplever jag att många vill ha hjälp med att skapa bättre flöde och använda sin rum bättre. De vill förändra, öka trivseln och få mer inspiration för att öka kreativiteten. De vill få in ny energi, skapa lugn och ro samt öka förutsättningarna för att kunna umgås och lättare samarbeta.

Jag ser vad som behöver göras med små enkla medel för att skapa bättre förutsättningar för alla som vistas i rummen.

Jag har gjort hundratals inredningskonsultationer både på företag och i privata hem. Se några uttalanden under rubriken referenser.

Jag har har föreläst på bl a Trygghetsrådet, Casino Cosmopol, Inspira, Hälsofrämjandet, Kinnarps, Affärshögskolan i Göteborg, Masesgården, Yasuragit, Jordstrålningscentrum samt i flertal inredningsaffärer och privata tillställningar.

hills-889131_1920